Aiapeole

Jäätise Labor
Programm 1 30-40 min: Jäätise valmistamine. HIND: 125.- (15 portsiooni) iga järgmine laps 3.-
Programm 2 40-60 min: TeadusLabor + jäätise valmistamine. HIND: 150.- (15 portsiooni) iga järgmine laps 2.-
*TeadusLabor sisaldab katseid kuivjääga (vee ja kuivjää maagija, õhukahur, tossumullid, limonaadi valmistamine).

Meelelahutuslik ja õpetlik programm + suus sulav jäätis mida saad valmistada ise!!!
Looduslikud toiduained, erinevad maitsed ja palju erinevaid toppingud (marjad, kuivatatud puuviljad, karamell, šokolaad, küpsis jne) + NITROGEN / VEDEL LÄMMASTIK

Vedel lämmastiku omadused:
78% lämmastikust esineb õhus. Vedelas olekus on selle temperatuur -195,8 °C
Vedelal kujul on lämmastik väga hea külmakandja.
Tüüpilised kasutusalad on tootmisprotsesside kaitsmine, toiduainete jahutamine ja külmutamine, ning tööstuses kasutatavad sügavkülmrakendused.
• kosmetoloogias (kosmeetilise mõju avaldamiseks nahale)
• krüoteraapia krüosaunas
• detailide jahutamiseks enne nende monteerimist
• doonorikeskustes (bioloogilise materjali säilitamiseks)
• farmakoloogias ravimite valmistamisel
• toiduainetetööstuses (toodete säilitamiseks ja naturaalsest mahlast jäätise tootmiseks)
• meelelahutustööstuses (eriefektide loomiseks)